Fodmassage tilbud

Fodmassage i Københan – Bestil og book … – Samadhi Spa

Fodmassage i Københan – Bestil og book online her. Priser fra kun 475,-

Massage: ½ times fysiurgisk massage 200 kr. priser 1 times fysiurgisk massage 350 kr … Luksus fodbehandling inkl. fodbad og fodmassage (40-45 min) 300 kr.

Fodmassage i København fra Samadhi Spa – Kun 100 meter fra Strøget. Vi tilbyder en lang række massager og fodmassage i København. Uanset om du blot trænger til forkælelse eller er plaget af smerter i fødderne kan vi hjælpe – Se vores behandlinger her.

Priser – altid fast lav pris på massage og fodpleje – Klinik24

Annoncer med Fodmassage på DBA. Stort udvalg af Fodmassage til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Se prisliste over behandlinger. Der er faste lave priser, da klinikken ikke har de store driftsomkostninger til husleje mv.

Find Fodmassage på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Trænger fødderne til forkælelse? Vi tilbyder professionel fodmassage i Charlottenlund, Gentofte & Hellerup. Vores massører har massere af erfaring.

Fodmassage tilbydes i Hellerup, Charlottenlund & Gentofte

Fodmassage tilbydes i Hellerup, Charlottenlund & Gentofte | Få et tilbud

All2day.dk giver dig det bedste overblik over deals og gode tilbud på massage i København og omegn. Vi samler alle deals på massage i København og omegn- uanset …

Trænger fødderne til forkælelse? Vi tilbyder professionel fodmassage i Charlottenlund, Gentofte & Hellerup. Vores massører har massere af erfaring. Ring i dag! ☎

Alle deals på massage i København og omegn – All2day

Vi tilbyder en dybdegående massage af dine fødder, og vi holder til på Østerbro. Kommer du for eksempel fra Nordhavn eller resten af København, er vores klinik …

Fodmassage i København, Nordhavn & Østerbro – BW Bodycare

Fodmassage i København, Nordhavn & Østerbro | Dybdegående massage

Fodmassageapparat Massage- & Afslapningsprodukter ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 23 modeller ✓ Læs anmeldelser og eksperttest – Gør den bedste …

B&W Bodycare er din fodmassør i København. Vores fodmassage lindrer smerter i hele din krop, og vi har hjulpet mange i Østerbro & Nordhavn. Book din tid nu!

Fodmassageapparat Massage- & Afslapningsprodukter

Fodmassageapparat • Se (25 produkter) på PriceRunner »

MiJo på Østerbro har hver måned et unikt tilbud, som vi kalder for Månedens tilbud. Et potpurri af massage, wellness og spa i små wellnesspakker.

Fodmassageapparat Massage- & Afslapningsprodukter ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 25 modeller ✓ Læs anmeldelser og eksperttest – Gør den bedste handel nu!

Månedens massage og wellness tilbud – Klinik Mijo

Book Månedens Tilbud 75 min. 595,- /Københavns mindste helse spa

Et fodmassageapparat giver behagelig fodmassage, så du kan undgå ømme fødder. På massageudstyr.dk finder du et stort udvalg og gode priser.

MiJo på Østerbro har hver måned et unikt tilbud, som vi kalder for Månedens tilbud. Et potpurri af massage, wellness og spa i små wellnesspakker.

Fodmassageapparat – Få massage til fødder til en god pris

Fodspecialisten Sund Fod tilbyder fodmassage i København, enten som tilvalg til fodbehandling eller som enkeltstående behandling.

Et fodmassageapparat giver behagelig fodmassage, så du kan undgå ømme fødder. På massageudstyr.dk finder du et stort udvalg og gode priser.

Fodmassage hos fodspecialist i København – Sund Fod

Fodmassage hos fodspecialist i København

Forkæl dine trætte og ømme fødder med lækker fodmassage i København og føl velvære helt ud i tåspidserne │ Bestil tid online til fodmassage →

Keywords: fodmassage tilbud