Mexicansk restaurant middelfart

Jataco – Mexicansk café og brætspil

Jataco er en mexicansk inspireret café i Middelfart gågade, hvor du kan få let mexicansk streetfood på stueetagen og spille brætspil i massevis på første …

Mexicansk inspireret café – Vores menu byder på autentisk mexicansk mad med alt fra tacos, quesadillas og hjemmelavede nachos til gode priser.

De bedste mexicanske restauranter i Middelfart – Tripadvisor

Mexicanske restauranter i Middelfart‎ ; 1. Jataco. (83). Åben nu ; 2. Pizzeria og Grill Strib. (3). Lukket nu ; 3. Zócalo. (11).

Bedste mexicanske restauranter i Middelfart: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Middelfart, Danmark, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Jataco | Middelfart – Facebook

Jataco, Middelfart – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Jataco, Middelfart: Se 83 objektive anmeldelser af Jataco, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1 af 44 restauranter i Middelfart.

Jataco, Middelfart: Se 83 objektive anmeldelser af Jataco, som har fået 4,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 2 af 44 restauranter i Middelfart.

Mexicansk køkken: de bedste steder at smage på i Middelfart

Page · Cafe · Algade 45, Middelfart, Denmark · +45 29 99 72 22 · kontakt@jataco.dk · jataco.dk · Closed now · See More About Jataco.

15.000 tacos plus det løse: Kæresteparret Malene og Oliver …

Mexicansk køkken: de bedste steder at smage på i Middelfart | Sluurpy opdateret i Februar

Mexicansk køkken: de bedste steder at smage på i Middelfart. Der er 2 restauranter. Valgte filtre: Mexicansk. Ranking. Bestil A-Z. tæt på dig. Filtre.

TOP Mexicansk køkken: de bedste steder at smage på i Middelfart: Gennemse menuer og priser. Se på de fantastiske fotos, og sammenlign resultaterne på de mest autoritative websteder. Læs anmeldelser og få råd fra Sluurpy

Bestil mexicansk mad Middelfart – Just Eat

15.000 tacos plus det løse: Kæresteparret Malene og Oliver og deres mexicanske restaurant har fart på | fyens.dk

17. sep. 2022 — … Oliver Tranberg er midten af tyverne og har i halvandet år drevet deres egen mexicanske restaurant med 15 ansatte i Algade i Middelfart.

Kæresteparret Malene Nørtoft og Oliver Tranberg er midten af tyverne og har i halvandet år drevet deres egen mexicanske restaurant med 15 ansatte i Algade i Middelfart. Og det går ret godt, hvis de selv skal sige det. Middelfart har taget godt imod deres koncept, og bare i løbet af sommeren har de l..

#jataco (@jataco.dk) • Instagram photos and videos

Bestil mexicansk mad Middelfart

Dernæst kan du vælge område og en restaurant, hvor du kan bestille Børnemenu, Arabisk, Döner og Mexicansk, så du kan placere din ordre.

Bestil mexicansk mad Middelfart på JUST EAT. Klik nedenfor for at fortsætte til for eksempel Asperup Middelfart, Ejby Middelfart og Nørre Aaby Middelfart for at se en liste over byer i regionen. Dernæst kan du vælge område og en restaurant, hvor du kan bestille Cafe, Fisk og skaldyr, Sund mad og Bagels, så du kan placere din ordre.

Mexicansk streetfood Tres Leches Kolde Modelos og Jarritos ♟Slut af med brætspil på første sal Algade 45, Middelfart www.jataco.dk.

Keywords: mexicansk restaurant middelfart